Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -SÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kalender: -AA, günlük haber servisiyle, büyük fotoğraf arşiviyle, 11 dilde yayınıyla, ülkemizin en temel, en önemli haber ajansı görevini başarıyla yürütmektedir.


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender, Anadolu Ajansı, günlük haber servisiyle, büyük fotoğraf arşiviyle, 11 dilde yayınıyla, ülkemizin en temel, en önemli haber ajansı görevini başarıyla yürütmektedir dedi.
     Kalender, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle AA muhabirine yaptığı açıklamada, AAnın milli mücadele döneminde Türk Milletinin sesini tüm dünyaya duyurmak, milli mücadeleye ilişkin doğru, güvenilir bilgilerle kamuoyu oluşturmak amacıyla kurulduğunu ifade etti.
     AAnın o günlerde tarihi bir görev üstlendiğini dile getiren Kalender, şunları kaydetti:
     AA, kurulduğu dönemden bugüne, günün modern şartlarına kendini çok iyi uyarlayarak, görevini yapmaya devam etmektedir. Günlük haber servisiyle, büyük fotoğraf arşiviyle, 11 dilde yayınıyla, ülkemizin en temel, en önemli haber ajansı görevini başarıyla yürütmektedir. Ayrıca Haber Akademisiyle, sektöre personel yetiştirme ve personelin niteliğini artırmaya dönük faaliyetleri takdire şayandır. AAnın 93. kuruluş yıl dönümü kutluyor, çok daha iyi hizmetler vereceğine inanıyorum.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER