Ampute Milli Takımı, Şahinbey Belediyesini ziyaret

Ampute Milli Takımı, Şahinbey Belediyesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Rusyada yapılacak olan Dünya Ampute Futbol şampiyonası öncesi Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantepte kamp yapan Ampute Milli Takım sporcuları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunu makamında ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Amputeden sorumlu Asbaşkanı Elvan Uğurlu ve Milli takım sporcularını makamında kabul eden Başkan Tahmazoğlu, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ampute Milli Takımı sporcularını Gaziantepte misafir etmekten mutlu olduklarını belirten Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Sizleri yakından takip ediyoruz. Çünkü bizim de bir ampute futbol takımımız var. Kalecimiz Fatih Karakuş milli takımımızın kalesini koruyor. Sizler engelli olmanıza rağmen bunun arkasına sığınmadan yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz. Çok başarılı bir şekilde neler yapacağınızı gösteriyorsunuz. Diğer engelli vatandaşlarımızın da sizler gibi hayata sımsıkı sarılarak bir uğraş içinde olmalarını tavsiye ediyoruz. Bunun içinde Şahinbey Belediyesi olarak alanda çalışma başlattık. Engelli vatandaşlarımıza ulaşarak onları spora ve diğer faaliyetlere yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu sayede engelli kardeşlerimizde hayata küsmeden yaşamlarını en iyi şekilde devam ettirebilirler. Rusya-da yapılacak olan karşılaşma öncesi Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda kamp yapmanız da bizleri ayrıca sevindirdi. Umarız en iyi sonuçlar alırsınız. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum.
     Ampute Milli takımı olarak Türkiyenin değişik bölgelerinde kamp yaptıklarını ifade eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Amputeden sorumlu Asbaşkanı Elvan Uğurlu, ilk defa bir belediyenin sponsorluğunda Gaziantepte kamp yaptıklarını belirterek, Bu bizim için bir ilk olmuştur. Şahinbey Belediyemizin çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Ampute futbol takımına ve bedensel engellilere ne kadar sahip çıktığını biliyoruz. Bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Elvan Uğurlu, Başkan Tahmazoğluna verdiği destekten dolayı plaket takdim etti, Başkan Tahmazoğlu da günün anısına Uğurluya hediye verdi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Ampute Milli Takımı, Şahinbey Belediyesini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER