Amcasının katilini baltayla yaraladığı iddiası

Amcasının katilini baltayla yaraladığı iddiası -Eskişehirde, 1987 yılında amcasını öldüren kişiyle beraber alkol aldıktan sonra bu kişinin kafasına baltayla vurarak onu yaralayan şüpheli tutuklandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, 1987 yılında amcasını öldüren kişiyle beraber alkol aldıktan sonra bu kişinin kafasına baltayla vurup onu yaralayan şüpheli tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, M.B. (38), Orta Mahalle Yeşil Efendi Sokaktaki evinde, arkadaşı Bilal K. (44) ile alkol aldı.
     Bir süre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışan bu kişilerden M.B, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Bilal Kyi, kafasına baltayla vurarak yaraladı.
     Bunun ardından, evden çıkan ve olay yeri yakınında polis ekipleriyle karşılaşan M.B, durumu ekiplere anlattı.
     Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Bilal Knin hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.
     Polis, M.Byi gözaltına alarak, onun ifadesi doğrultusunda suçta kullandığı baltayı Odunpazarı Mezarlığında bulup muhafazaya aldı.
     Bilal Knin, 1987 yılında M.Bnin amcası Mesut Byi öldürdüğü, cezasını tamamladıktan sonra cezaevinden tahliye edildiğini belirleyen polis, şüpheliyi sorgusunun ardından adliyeye sevk etti. M.B, mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Amcasının katilini baltayla yaraladığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER