Amcalarını yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı

Amcalarını yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı -Şanlıurfada amcalarını yaraladığı ve polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kişi uğradığı silahlı s


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada önceki gün amcalarını yaraladığı ve polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıpan ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali G, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde amcasının oğlu Emrah G. ile karşılaşınca tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda silahla vurulan Mehmet Ali G, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından kaçan Emrah G. ise daha sonra polis ekiplerine teslim oldu.
     Şanlıurfada 8 Ağustos 2012 tarihinde tartıştığı iki amcasını silahla vurup kaçan ve polis ekiplerine mukavemette bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet Ali G, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Amcalarını yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı ... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER