Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbaydan

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbaydan yeni yıl mesajı -Rektör Orbay: Üniversitemiz 2012 yılında tüm paydaşlarının özverili çabaları ile huzurlu ve başarılarla dolu bir yılı daha tamamlamıştır


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Üniversitemiz 2012 yılında tüm paydaşlarının özverili çabaları ile huzurlu ve başarılarla dolu bir yılı daha tamamlamıştır dedi.
     Orbay, yayınladığı mesajında, ülkemiz ve milletimiz için önemli gelişmelerin yaşandığı, hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla bir yılı daha geride bırakıp yeni beklentilerle yeni bir yıla girildiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Biz hep yeniye ve en iyiye adayız. Yılları arkamızda bırakırken, daha nice ilklere ve yeniliklere birlikte imza atacağız. Kurulduğu ilk günlerden itibaren, ortaya koyduğu esaslı ufku ve kendine resmettiği müstakim yol haritasıyla farklı olduğunu hissettiren, birlik ruhu ve heyecanı içinde varlığını, üretkenliğini ve etkinliğini kabul ettirmiş güçlü bir akademi olarak bir yılı daha geride bıraktık. Başta Amasya Üniversiteliler olmak üzere, 2013 yılının tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisi ile sevgi ve saygılar sunuyorum.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbaydan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER