Amasya Emniyet Müdürlüğü ile PEKAY işbirliğinde

Amasya Emniyet Müdürlüğü ile PEKAY işbirliğinde şehit aileleri ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi


AMASYA (A.A) - Amasya Emniyet Müdürlüğü ile Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliğinde şehit aileleri ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
     Kermesin Şehzadeler Gezi Yolundaki açılışına Amasya Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz ile İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt ve eşi Hatice Bayazıt ve çok sayıda davetli katıldı.
     Amasya Valisi Öz, hafta sonuna kadar açık kalacak kermesin hayırlı olması dilekleriyle açılış kurdelesini keserek satışa çıkarılan ürünlerin sergilendiği standları gezdi.
     İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıtın eşi PEKAY Derneği Amasya Şube Başkanı Hatice Bayazıt, burada gazetecilere yaptığı açıklamada kermesten elde edilecek gelirin şehit aileleri ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitim masraflarına aktarılacağını belirtti.
     Kapılarının bu anlamda herkese açık olduğunu yardıma ihtiyaç duyan herkese yardım etmeyi istediklerini ifade eden Bayazıt, Kermesimize polis eşlerinin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi ve Amasya Belediyesi Kültür Evlerinden destek aldık. Vermek her kişinin değil er kişinin harcıdır. Amasyada er kişi çokmuş bu kermes ile bunu fark ettim. Destek olan herkese teşekkür ediyorumdedi.
     Bu tür etkinliklerle polisin farklı yönlerininde ön plana çıktığını vurgulayan Bayazıt, Bu etkinlik ile bir başka amacımız polisimiz sadece sert ifadesi ile değil halkın içinden bir insan olduğu, onlarında sanatsal yönlerinin olduğunu göstermek. Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği olarak emniyet mensubu olsun olmasın bu tür organizasyonlarla öğrencilerimize burs veriyoruzşeklinde konuştu.
     Kermes sonunda etkinliğe katılan davetliler alış veriş yaptı ve kermes yarına açılan kumbaraya maddi yardımda bulundu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Amasya Emniyet Müdürlüğü ile PEKAY işbirliğinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER