Amasyada Üniversite

Amasyada Üniversite-İŞKUR Rehberlik ve İrtibat Noktası açıldı


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi ve İŞKUR Amasya İl Müdürlüğü işbirliğinde mezun olacak öğrencilerin istihdam edilmesine yönelik Üniversite-İŞKUR Rehberlik ve İrtibat Noktası açıldı.
     Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, yaptığı açıklamada, mezun verdikleri öğrencilerinin bir an önce istihdam edilmesini arzu ettiklerini kaydetti.
     Orbay, İŞKUR bünyesinde çalışan iş ve meslek danışmanlarının son dönemde görev tanımları içine özellikle mezuniyet aşamasındaki üniversiteli gençlere yönelik rehberlik ve danışmanlık hizmetleri alınmıştır. Dolayısıyla, gençlerimizin iş hayatına en kısa sürede geçiş yapabilmelerine yardımcı olabilmek amacıyla, bu iş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızı yerleşkelerimizde buluşturmuş olduk dedi.
     İŞKUR Amasya İl Müdürü Osman Yılmaz ise, İŞKUR olarak gençlere mezuniyet sonrasında kendilerini nelerin beklediğini, iş arama becerileri, öz geçmiş hazırlama, işverenle mülakat, görüşme teknikleri gibi güncel ve önemli konularda bilgilendirme yapıldığını belirtti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasyada Üniversite Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER