Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu:

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Kamp süresince en az 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz


İZMİR (A.A) - TFF 3. Lig ekibi Altınordu, yaklaşık 40 gün sonra başlayacak olan lig öncesi Kuşadasındaki ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.
     Gazi Hastanesinde yarın sağlık kontrolünden geçecek olan Kırmızı-Lacivertli ekip, pazartesi günü de ikinci etap çalışmaları için Nevşehirde kampa girecek.
     Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ilk etap kamp çalışmalarını değerlendirirken, yeni kurulan bir ekip olduklarını hatırlatarak, Biz oyunculara neler istediğimizi anlatıyoruz. Onlar da bizim isteklerimizi yerine getirmeye çalışıyor. Futbolculardan istediğimiz olumlu yanıtları alıyoruz. Bu bizim için çok önemli dedi.
     Kuşadasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, her şeyin olumlu geçtiğini ifade eden Hüseyin Eroğlu, Nevşehirde Peri Towerda kalacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:
     Kamp süresince en az 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Rakiplerimiz konusunda çalışmalarımız sürüyor. Şu anda olumsuz bir durum yok. Takıma son olarak Sinan ve Mert katıldı. Nevşehirdeki çalışmalarımız sırasında eksiklerimizi daha iyi görme imkanı bulacağız. Buradaki kamp dönemi sırasında daha iyi değerlendirme yapma imkanı bulacağız. Futbolcuların hırs ve coşkusunun yanında isteklerimize olumlu yanıtlar almamız, bunların sahaya yansıması bizim için mutluluk verici. Bu aşamada süreç çok önemli. Biz teknik heyet olarak bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek takımı hazır hale getirmeye çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER