Almanyadan gelen öğrenciler Posbıyıkı ziyaret etti

Almanyadan gelen öğrenciler Posbıyıkı ziyaret etti


ZONGULDAK (A.A) - Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş ve Almanyadan gelen öğrenciler, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyıkı ziyaret etti.
     Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.
     Önümüzdeki yıl Uluslararası Sevgi Barış ve Dostluk Festivalinin 20. yılını kutlayacaklarını anlatan Posbıyık, şöyle konuştu:
     Önümüzdeki yıl yabancı sanatçı getirmeyeceksek Ajda Pekkan, Tarkan ve İbrahim Tatlısesi festivale getirmek istiyoruz. Ancak şu an için net bir görüşme yok. Önümüzdeki süreçte bu belirlenecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenleyeceğiz. Konsere Murat Dalkılıç gelecek. Coşkulu bir bayram kutlamaya hazırlanıyoruz. Real Madrid forması giyen Zonguldaklı Mesut Özile de festivalimizde Sevgi Barış ve Dostluk Ödülü vermek istiyoruz. Önümüzdeki yıl kendilerine bu ödülü vermek için teklifte bulunacağız. Festivali temmuz ayında yapmak istiyoruz. Ancak Mesut Özil derse ki haziran veya ağustos ayında gelirim festivali o tarihe kaydırırız. Mesut Özil ülkemiz ve dünya futbolu için son derece önemli bir isim. Kendisinin bu büyük başarısından son derece mutluyuz.
     Dernek Başkanı Yukarıbaş da Almanyada eğitim gören 14-17 yaşları arasında olan 12 öğrencinin Zonguldak ve Ankarada çeşitli ziyaretlerde bulunacağını belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Almanyadan gelen öğrenciler Posbıyıkı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER