Alanyada hükümlüler sinemada film izledi

Alanyada hükümlüler sinemada film izledi -Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumunun açık kısmında kalan hükümlüler, bir alışveriş merkezindeki sinemada film izledi


ANTALYA (A.A) - Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumunun açık kısmında kalan hükümlüler, bir alışveriş merkezinde Çanakkale Yolun Sonu adlı filmi izledi.
     Cezaevinin açık kısmında kalan hükümlüler, yaptıkları faaliyetlerde uyumlu ve düzgün çalışmalarından dolayı, idari ve gözlem kurulu tarafından çeşitli etkinliklerle ödüllendiriliyor. Daha önce Alanyasporun bir maçını izleyen hükümlüler, bir alışveriş merkezindeki sinemanın sabah seansında,Çanakkale Yolun Sonu adlı filmi izledi.
     Yaklaşık 80 hükümlüye, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Cezaevi Savcısı Hüseyin Günay, Cezaevi Müdürü Sabri Karataş ve Alanyum AVM Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu da eşlik etti.
     Başsavcı Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumundaki hükümlerin, sosyal ve kültürel olarak kendilerini geliştirebilmeleri için organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.
     Uygulamaya, cezaevi faaliyetlerine uyum göstermiş hükümlülerin katılabildiğine işaret eden Yavuz, Yakın zamanda bu hükümlülerin tamamı tahliye olacak. İnşallah dışarıda daha güzel günlerde, güzel işlere ulaşırlar. Bizim amacımız da onları topluma kazandırmak. Bir şekilde suç işleyip gelen bu arkadaşların dışarı çıktıklarında topluma adapte olmaları için gayret gösteriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Alanyada hükümlüler sinemada film izledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER