Aksaray Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçe

Aksaray Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçe toplantısı -Birliğin 2013 mali yılı tahmini bütçesi 1 milyon 300 bin lira olarak kabul edildi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçe toplantısı gerçekleşti.
     Birlik bütçesinin görüşüldüğü toplantının açılışını yapan Aksaray Valisi Selami Altınok, birlik eliyle köylere başta altyapı olmak üzere çeşitli hizmetlerin yapıldığını söyledi.
     Köylere Hizmet Götürme Birlikleri bütçelerinin İl Özel İdareleri ve KÖYDESten aktarılan kaynaklarla oluşturulduğunu ifade eden Vali Altınok, Hizmet birliklerinde, 2005 yılından sonra İl Özel İdaresindeki değişiklikler ve KÖYDES Projesinin uygulamaya konulması ile çok farklı hizmetlerin gerçekleştirildi. İl Özel idaresi, KÖYDES ve Köylere Hizmet Götürme Birliği eliyle hizmet kalitesi belli bir noktaya geldiğini görüyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Eksikliklerimizi birlik beraberlik içinde çözeriz, çözeceğiz. Yol, su, köylere parke taşı ve diğer altyapı hizmetleri ile ilgili çalışmaları belli noktaya gelmiş bundan sonra da noksan kalanları tamamlayacağızdiye konuştu.
     Vali Altınok, Aksaray Köylere Hizmet Götürme Birliğinin kabul edilen 2013 mali yılı bütçesinin hayırlı olmasını temenni ederek, birlik toplantısına katılan muhtarların görüş ve taleplerini dinledi.
     Muhabir: Adem Koçak/Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Aksaray Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER