Aksarayda alabora olan balıkçı teknesi

Aksarayda alabora olan balıkçı teknesi -Kaybolan balıkçıları bulmak için yürütülen çalışmalara Ankara ve Mersinden gelen ekipler de katıldı -Kaybolan kardeşlerin ağabeyi Ömer Ok: Kerevit ve balık tutmak için göle gelmişlerdi. Ba


AKSARAY (A.A) - Aksarayın Ortaköy ilçesindeki baraj göletinde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu kaybolan 2 kardeşin bulunması için yürütülen çalışmalara Ankara ve Mersinde gelen arama kurtarma ekipleri de katıldı.
     İlçeye bağlı Sarıkaraman beldesi yakınlarındaki Gültepe Baraj Göletinde Kahraman (38) ve kardeşi Şükrü Oku (36) bulmak için yürütülen çalışmalardan henüz sonuç alınamadı.
     Çalışmalara Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Mersinden polis ve Ankaradan jandarma arama kurtarma timleri de katıldı. Balıkçıların da sandallarıyla destek olduğu çalışmalar, kancalarla göletin dibi taranarak yapılıyor.
     Göletteki arama kurtarma çalışmalarını umutsuzluk içinde izleyen kaybolan iki kardeşin ağabeyi Ömer Ok, kardeşlerinin bir an önce bulunmasını beklediklerini ifade etti. Kahraman ve Şükrü Okun, Gücünkaya köyünden kerevit ve balık tutmak için dün gece gölete geldiğini belirten Ok, Balıkçılıkla geçiniyorlardı. Biz 9 kardeşiz. Kaybolan kardeşlerimin birinin 2, diğerinin 3 çocuğu var dedi.
     Sarıkaraman beldesi sakinlerinden Bektaş Uçar da 3 gün önce aynı gölette serinlemek için suya giren 2 çocuğun boğulduğunu hatırlatarak, üzüntüsünü dile getirdi.
     Gültepe Baraj Göletinde teknelerinin şiddetli rüzgar nedeniyle alabora olması sonucu Kahraman (38) ve kardeşi Şükrü Ok (36) kaybolmuştu.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy / Adem Koçak
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Aksarayda alabora olan balıkçı teknesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER