Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu:

Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu: -Tarihi dokuyu koruyan ve turizme önem veren bir belediye başkan adayınız olsun


KASTAMONU (A.A) - Akmescit Mahalle Muhtarı Cahit Kanburoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerde, tarihi dokuyu koruyan ve turizme önem veren belediye başkan adaylarının olması gerektiğini bildirdi.
     Kanburoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümün bu şehir için çok önemli olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün kentsel dönüşümle ilgili Kastamonuda yaptığı değerlendirmelerinin çok isabetli olduğunu söyledi.
     Akmescit Mahallesinde kentsel dönüşüm yapıldığında tarihi dokunun zarar görmemesi gerektiğini ifade eden Kanburoğlu, Tarihi dokuyu koruyan ve turizme önem veren bir belediye başkan adayınız olsun. Bu sadece sizin parti için değil, diğer partilerin adayları için geçerli dedi.
     Feridun Öztürk ise AK Parti Hükümetinin kentsel dönüşüme büyük önem verdiğini vurgulayarak, Kastamonu Belediyesi nasip olursa, yapacağımız en önemli projelerden biri tarihi dokuyu koruyacak şekilde kentsel dönüşüm projeleri olacak. Adaylarımızın bu konuda çalışma yapacağını düşünüyorum. Bu şehir 1 milyon turist hedefini başka bir şekilde başaramaz dedi.
     Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Atabeygazi Mahalle Muhtar Kadir Kapucuyu ziyaret ettiler.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER