Akhisar Belediyespor avantajını koruyamadı

Akhisar Belediyespor avantajını koruyamadı -Gaziantepspor ile berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezon ikinci kez 2-0 öne geçtiği bir müsabakada galibiyeti koruyamadı


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Cumartesi günü, deplasmanda düşme hattındaki rakibi Gaziantepsporla 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezon ikinci kez 2-0 öne geçtiği bir müsabakada galibiyeti koruyamadı.
     Lige tutunma mücadelesini sürdüren Ege temsilcisi, Gaziantep deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen oyunun son bölümünde yediği gollerle Gaziantepsporla 2-2 berabere kaldı. Ligde daha önce Manisada oynadığı Bursaspor maçında da 2-0 öne geçen Akhisar Belediyspor, kalesinde gördüğü 2 golle 1 puanla yetinmişti.
     Ege temsilcisi, daha önce 10. haftada Fenerbahçe ve 20. haftada Kayserispor karşılaşmalarında 1-0 öne geçmesine rağmen iki müsabakada da 2-1 mağlup olmuştu.
    
     -Rakipleriyle puan farkı 6-
    
     25. haftayı 23 puanla 17. sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor, Orduspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesporun 3er puan gerisinde, ligde bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak Mersin İdmanyurdunun ise 3 puan önünde bulunuyor.
    
     -Kalan 9 hafta-
    
     Ligde bu hafta Sivassporu konuk edecek Akhisar Belediyespor, daha sonra zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçeye konuk olduktan sonra Trabzonsporu ağırlayacak.
     Ege temsilcisi daha sonra sırasıyla Kasımpaşa (D), Beşiktaş, Bursaspor (D), Medical Park Antalyaspor (D), Mersin İdmanyurdu ve Orduspor (D) ile mücadele edecek.
    
     -Gekas yine attı-
    
     Akhisar Belediyesporun devre arasında kadrosuna kattığı golcü oyuncu Gekas, bu sezon 6. maçında 5. golünü kaydetti. Bu sezon 3. golünü atan Bruno, en son gol sevincini 14. haftada Bursaspor karşısında yaşamıştı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor avantajını koruyamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER