Akhisar Belediyespor, Orduspor maçı hazırlıklarına başladı

Akhisar Belediyespor, Orduspor maçı hazırlıklarına başladı -Engelli çocuklar, futbolculara 1970 tane gül hediye etti


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sezonun son maçını 18 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Orduspor ile yapacak Akhisar Belediyespor, hazırlıklara başladı.
     Yılmaz Atabarut Tesislerinde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Gekas, Ahmet Cebe ve kaleci Oğuz, takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı.
     Isınma hareketleri ve taktik çalışmasıyla devam eden antrenman 1,5 saat sürdü.
     Akhisar Belediyespor kafilesi, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından saat 20.30da Samsuna gidecek ve bu kentte bir gün kaldıktan sonra Orduda kampa girecek.
    
     -Engelli çocuklar futbolculara gül verdi-
    
     Öte yandan, Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Orduspor hazırlıkları öncesi ziyaret ettikleri takıma başarı diledi.
     Çocuklar beraberlerinde getirdikleri, takımın kuruluş yılını simgeleyen 1970 gülü futbolcu, teknik ekip ve yöneticilere armağan etti.
     Öğrencilerin Akhisar Belediyesporlu futbolcuları çok sevdiklerini söyleyen Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi Yöneticisi Mücahit Şahin, öğrencilerin Akhisar Belediyespor için hazırladıkları el işlerini teknik direktör Hamza Hamzaoğluna takdim etti.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Senem Yazıcı / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor, Orduspor maçı hazırlıklarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER