Akhisarda büyükşehir yasası bilgilendirme toplantısı yapıldı

Akhisarda büyükşehir yasası bilgilendirme toplantısı yapıldı


MANİSA (A.A) - Manisanın büyükşehir statüsünü kavuşmasıyla ilgili Akhisarda muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Hüsnü Kahraman Gölet Alanında 120 muhtarın katılımıyla düzenlenen toplantıda yeni düzenleme hakkında bilgi veren Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, muhalefet partilerinin bazı beldelerde sandık kurarak halka beldelerinin kapatılmasını isteyip istemediklerini sorduğunu, bu şekilde sorulan soruya doğal olarak yüzde 95 oranında kapatılmasın yanıtının verildiğini belirtti.
     Aydemir, şöyle konuştu:
     Soruyu bu şekilde sorarsanız kimse belediyesinin kapatılmasını istemez. Ama soruyu beldenize daha iyi hizmet gelmesini istiyor musunuz şeklinde sorarsanız, herkes evet istiyoruz diyecektir. Bizim hedefimiz, köylerimize beldelerimize daha iyi hizmetin ulaştırılmasıdır. Hizmet kalitesini yükselttiğimiz bir sistemle karşınızdayız. Sizin cebinizden çıkan ekstra para yok, diğer yandan Manisanın kasasına fazladan giren para var. Beldelerimizde bir tek belediye başkanlığı vasfı gidecek. Ancak beldeler daha kaliteli hizmet alacak.
     Toplantıya Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Belediye Başkanı Salih Hızlı da katıldı.
    
     Muhabir: Manisa
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Akhisarda büyükşehir yasası bilgilendirme toplantısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER