Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde mezuniyet töreni

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde mezuniyet töreni -Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gültekin: Bu mezuniyetler bir sonun değil yeni bir yaşamın başlangıcıdır


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Meral Gültekin Bu mezuniyetler bir sonun değil yeni bir yaşamın başlangıcıdır. Mezunlarımız artık kendi kanatlarıyla çırpınacaklar dedi.
     Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümlerinden mezun olan 70 öğrenci için Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda tören düzenlendi.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meral Gültekin, törende konuşmasına öğrencilerin başarısında emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.
     Öğrencilerin sorumluluk sahibi, içinde bulunduğu toplumu anlayan, onların sorunlarına çözümler üretebilen, eleştirel düşünceye açık bireyler olarak yetiştiklerini belirten Gültekin, sahip oldukları özellikleriyle içinde bulundukları toplumu bilgi ve birikimleriyle yoğurmalarını istedi.
     Öğrencilere hayatlarında başarı dileyen Gültekin, Bu mezuniyetler bir sonun değil, yeni bir yaşamın başlangıcıdır. Mezunlarımız artık kendi kanatlarıyla çırpınacaklar. O çırpınışlar sırasında birbirinizle olan ilişkilerinizi her zaman devam ettiriniz dedi.
     Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz da öğrencilik dönemlerinin hiç unutulmadığını ve insanda güzel anılar bıraktığını belirtti. Mezun olan öğrencilere seslenen Yılmaz, Artık hayatta kalmak için bir yola çıkıyorsunuz. Bu yolda zorluklar sizi hiç bir zaman yıldırmasın diye konuştu.
     İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık ise öğrencileri hayata uğurladıklarını kaydederek, Mezun öğrenciler önemli başarılara imza attılar. Aldığınız ödüllerle bizim içim gurur tablosu oluşturdunuz dedi.
     Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de öğrencileri zorlu ama güzel bir yolculuğun beklediğini söyledi. İletişim Fakültesinin projelerine her zaman destek olduklarını ifade eden Yeni, basın dünyasında görev yapacak öğrencilere başarı diledi.
     Tören, başarılı öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve mezun olan öğrenciler keplerini havaya atmasının ardından sona erdi.
     Törene Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürü Tuncer Çetinkaya, Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Emre Serhatlı ile medya kuruluşları yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan/Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER