Akdağ nikah şahitliği yaptı

Akdağ nikah şahitliği yaptı -Sağlık Bakanı Akdağ, Belediye Başkanı Bulutların oğlunun nikah şahitliğini yaptı


ERZURUM (A.A) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların oğlu Enes Bulutların nikah şahitliğini yaptı.
     Palandöken Dağında bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine katılan Akdağ, AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, Vali Sebahattin Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Enes Bulutların nikah şahitliğini yaptı, AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ile Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı da gelin İlkay Erginin nikah şahidi oldu.
     Bakan Akdağ, nikah töreninin ardından yaptığı konuşmada, iki ailenin çocuklarının evlilik akitlerine şahitlik ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Evlilik merasimleri hakikaten beni hem duygulandıran hem de mutlu eden merasimlerdir. Allahın emri, peygamberin kavliyle güzel birliktelikler oluşuyor. Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olmak adına, güzel bir gün yaşıyorlar. Allah iki cihan saadeti nasip etsin, bir yastıkta kocayın. Fakat hiçbir zaman birinizin ayağına basmayın. Başbakanımızın evli çiftlere yaptığı nasihati de unutmayın. Allah mutlu etsin.
     Akdağ daha sonra çiftin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet KÜçüklerden aldığı evlilik cüzdanını, gelin İlkay Ergine verdi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Akdağ nikah şahitliği yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER