Akçay 7. Elma Şenlikleri

Akçay 7. Elma Şenlikleri -CHP Antalya İl Başkanlığı yöneticileri şenlik kapsamında düzenlenen açılışlara katıldı


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kökün aralarında bulunduğu CHPli yöneticiler, bu yıl 7ncisi düzenlenen Akçay Elma Şenlikleri kapsamında düzenlenen açılışlara katıldı.
     Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile CHPli yöneticilerin eşlik ettiği programda CHP İl Başkanı Devrim Kök, Akçay Belediye Başkanı Mehmet Tufan ile Akçay Kapalı Pazar Yeri, Giledos Kavakları Şiir ve Dinlence Parkı, İl Genel Meclisinin bütçesiyle yapımı tamamlanan 500 kişilik spor salonunun açılışını gerçekleştirdi.
     Açılışların ardından Murat Başaran ve Bedia Akartürk konser verdi. Konserlerden sonra gazetecilere açıklama yapan Kök, güzel bir beldede, güzel saatler yaşadığını söyledi.
     Burada sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğini gördüklerini ifade eden Kök, Bize ve Akçaylılara bu güzelliği ve coşkuyu yaşatan belde belediye başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.
     Örgüt olarak hedeflerinin Antalya genelinde olabildiğince tüm yerel idareleri CHPli yapmak olduğunu vurgulayan Kök, Sosyal belediyecilik anlayışıyla, Akçaylıların bugün yaşadığı coşkunun benzerini her yerde yaşanmasını sağlamak için çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akçay 7. Elma Şenlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER