Akaydın, muhtarlarla dayanışma yemeğinde bir araya

Akaydın, muhtarlarla dayanışma yemeğinde bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, Muratpaşa ilçesindeki mahalle muhtarları ile dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
     Akaydın, burada yaptığı konuşmada, partisiz seçilen muhtarların demokrasinin en önemli temsilcileri, vatandaşların gönlünden geçen kişiler olduğunu dile getirdi.
     Muhtarlara yapılan işbirliğinden belediye olarak son derece mutlu olduklarını ifade eden Akaydın, yeni Büyükşehir Belediye Yasası ile muhtarlarla daha az görüşmek zorunda kalacaklarını söyledi.
     Türkiyenin özel bir gündemden geçtiğini ve hangi partiden olursa olsun kimsenin birbiriyle husumet içine girmemesi gerektiğini vurgulayan Akaydın,Anayasanın ilk üç maddesi tartışılır hale getirildi. Eğer bu üç madde değişirse Atatürkün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ortadan kalkar dedi.
     Kök ise muhtarların demokratik seçimin en önemli unsuru olduğunu kaydetti. Muhtarların kendi bölgesini, insanını tanıyarak seçimi kazandığını belirten Kök, muhtarların mahallerinde kabul gören, tercih edilen insanlar olduğunu anlattı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Akaydın, muhtarlarla dayanışma yemeğinde bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER