Akademisyenler alıç ve cevizi ele alacak

Akademisyenler alıç ve cevizi ele alacak -İnönü Üniversitesinde Her Yönüyle Ceviz paneli ve I. Alıç Çalıştayı gerçekleştirilecek


MALATYA (A.A) - İnönü Üniversitesi ve Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Her Yönüyle Ceviz paneli ve I. Alıç Çalıştayı yapılacak.
     İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde 17 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek Her Yönüyle Ceviz panelinde, Eski Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veli Erdoğan, İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Bayram Murat Asma ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bilimleri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rafet Aslantaş, ceviz hakkında bilgiler verecek, yararlarını anlatacak.
     Üniversitede ayrıca 18 Ekim Perşembe günü iki gün sürecek I. Alıç Çalıştayı gerçekleştirilecek. Doğal olarak yetişen alıç meyvesinin yararlarının ortaya konulacağı çalıştaya, çeşitli üniversitelerden eczacılar ve araştırmacılar ile kurum ve kuruluş yetkilileri katılacak.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Akademisyenler alıç ve cevizi ele alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER