AK Partili kadınlardan Adana Demirspora ziyaret

AK Partili kadınlardan Adana Demirspora ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Kadın Kolları üyeleri, Spor Toto 2. Lig play-off müsabakalarında birinci olarak 8 yıl aradan sonra yeniden Bank Asya 1. Lige yükselen Adana Demirspor kulübünü ziyaret etti.
     AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, kulüp binasında gerçekleşen ziyarette, takımı yönetici ve futbolcularını elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.
     Kadınlar olarak Adana Demirsporun yanında olduklarını belirten Karaköse, Adanaya bu şampiyonluğu yaşattığınız için çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Daha başarılı olmanız için her zaman sizinle beraberiz dedi.
     Karaköse, Adana Demirsporun elde ettiği bu başarı ile yakalanan birlik ve beraberlik ruhunun her alanda artarak devam etmesini de diledi.
     Adana Demirspor Kulübü Teknik Direktörü Ercan Albay ise bayan taraftarlarla beraber birlik, beraberlik ve spor ahlakının da oluştuğunu belirterek, her zaman desteklerini beklediklerini söyledi.
     Albay, final maçında her alanda Adanada bir kalp birliği olduğunu, bunun da istenmeyen olayların yaşanmasını engellediğini bildirerek, Bunu şampiyon olduktan sonra kente geldiğimizde çok daha iyi gördük. Önce insan, sonra futbol ilkesiyle hareket ediyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Adana, Adana Demirsporun şampiyonluğu ile her alanda çıkışa geçmeli diye konuştu.
     Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu da ziyaretlerinden dolayı AK Partili kadınlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde başarının yakalandığını ifade etti.
     Konuşmaların ardından Karaköse, Gökoğlu ve Albaya çiçek verdi. Kulüp yöneticileri ise Karaköseye takım forması hediye etti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Partili kadınlardan Adana Demirspora ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER