AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: -Zonguldakın modern çevre ve şehircilik anlayışına uygun bir kent olması için yapılan çalışmalar artarak devam etmektedir


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldakın modern çevre ve şehircilik anlayışına uygun bir kent olması için yapılan tüm çalışmaların artarak devam ettiğini bildirdi.
     Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2011 yılında Zonguldakta biten işlerle ilgili 519 bin 31 liralık harcama yapıldığını belirtti.
     Zonguldakın kıyı kenar çizgileri tespitinin yüzde 98inin tamamlandığına dikkati çeken Ulupınar, şunları kaydetti:
     İlimizle ilgili mevcut imar planları onaylanmıştır. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çaycuma Belediyesi Velioğlu Mahallesi Hüseyin Beyler mevkisi kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenmiştir. Ereğli Belediyesi Murtaza, Kavaklık, Elma Tepe ve Uzun Mehmet mahallelerinin tamamı yada bir kısmı kentsel dönüşüm alanı olarak öngörülmüştür. Karaman, Nebioğlu, Kozlu, Ormanlı, Muslu, Gelik, Beycuma ve Karapınar beldelerinin kentsel dönüşüm alan talepleri değerlendirilmektedir. Zonguldakın modern çevre ve şehircilik anlayışına uygun bir kent olması için yapılan çalışmalar artarak devam etmektedir.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER