AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma

AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi Toplantısı -Rize Milletvekili Bayraktar: -Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda


GİRESUN (A.A) - AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatör Milletvekili Nusret Bayraktar, Dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda dedi.
     Bayraktar, Bulancakta düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda yurt dışına gidildiğinde, Türk vatandaşıyım diyerek pasaportla hudut kapılarından gelip geçerken kimsenin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yüzüne bakmadığını söyledi.
     Beyoğlu Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde yurt dışına gittiğinde, Türkiyeyi bilmeyen çok insan olduğunu dile getiren Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Şimdi dünyanın neresine giderseniz gidin Türkiye adeta bir farklı ülke konumunda. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiyenin dünyanın 28inci ekonomisinden 18inci ekonomisine yükselmesinde, Avrupada istikrarsızlık ve ekonomik krize rağmen ekonomisin dim dik ayakta tutabilen, bütçeyi iyi yönlendirebilen ve halkıyla bütünleşebilen, terör belasına rağmen Ortadoğudaki hareketliliğe rağmen, bu denli başarısında bizim literatürümüzde tılsımlı el, onlar da da diyorlar ki sihirli bir el vardır. Bu sihirli elin sahibi sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanı tebrik ediyorlar.
     AK Parti Erzurum Milletvekili ve Giresun İl Koordinatör Milletvekili Muhyettin Aksak ise AK Partinin Giresun Belediyesini koordinatörlük dönemlerinde mutlaka kazanması gerektiğini belirterek, Kendimizi buna göre endekslenmemiz lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu mutlaka kazanmamız lazım. Bunun ötesi yoktur, hiçbir mazereti yoktur diye konuştu.
     Toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, ilçe belediye başkanları, il teşkilatı üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız - Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER