AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan:

AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: -AK Parti döneminde yapılan değişiklikleri saysam şu an bitiremem


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti döneminde yapılan değişiklikleri saysam şu an bitiremem dedi.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Pehlivan, AK Parti dönemine ilişkin icraatlara değinerek şunları kaydetti:
     AK Parti hükümeti döneminde şehit yakınlarına iki kişilik istihdam hakkı sağlandı. Şehitlerimizin anne babasına asgari ücret kadar maaş bağlanması kararı alındı. Şehit er ve erbaş ailelerine pozitif ayrımcılık için adımlar atıldı. Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz toplu taşıma olanağı verildi. Gazilere bakım desteği sağlandı. AK Parti döneminde yapılan değişiklikleri saysam şu an bitiremem. Bütün bunları yapmak kolay değil, çalışmanın, emeğin eseri bunlar. Her bir çalışma için mücadele eden, gecelerini gündüzlerine katarak ilerleyen insanların eseri.
     Dernek Başkanı Mustafa Ürkmez ise AK Parti hükümeti ile birlikte birçok alanda değişikliklerin olduğunu, kanun ve yönetmeliklerdeki yeniliklerin kolaylıkları beraberinde getirdiğini belirtti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER