AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu:

AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Tokatın problemlerini ele alacağımız ve Tokat ile ilgili çalışmalar yapacağımız bir proje ekibi kurduk


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokatın problemlerini ele alacağımız ve Tokat ile ilgili çalışmalar yapacağımız bir proje ekibi kurduk dedi.
     Eroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Tokatın tarım, turizm, tanıtım ve ticareti ile ilgili çalışmalar yapacak 10 kişilik bir proje ekibi kurduklarını söyledi.
     Kurdukları ekibin partililerden ve Tokat sevdalılarından oluştuğunu ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:
     Tokatın problemlerini ele alacağımız ve Tokat ile ilgili çalışmalar yapacağımız bir proje ekibi kurduk. Çalışmalarımızı tarım, turizm, ticaret, tanıtım olmak üzere dört başlık altında topladık. Bu konuları masaya yatırdık. Eksilerini, artılarını konuştuk. Görüştüğümüz konuları projeler haline getireceğiz. Daha sonra oluşturduğumuz projeleri bürokratlarımızla, milletvekillerimizle, bakanlarımızla hatta Başbakanımızla paylaşacağız. Bunu yaparken de belki 50-100 proje çıkacak. Ama biz bunlardan acil olan, gerçekleşme ihtimali yüksek olan 5-10 projeyi önümüze hedef olarak koyacağız.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER