AK Parti Siyaset Akademisi

AK Parti Siyaset Akademisi -Afyonkarahisarda dersler, 3 Martta başlayacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, AK Parti Siyaset Akademisi dersleri 3 Martta başlayacak.
     AK Parti Afyonkarahisar Ar-Ge Başkanı ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Hüseyin Menteş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Lider Ülke Türkiye ve Yerel Yönetimler 2 başlıklı Siyaset Akademisi derslerinin, 3 Martta başlayacağını ve 6 hafta süreceğini bildirdi.
     Program kapsamında 220 kişinin eğitim alacağını anlatan Menteş, ilk derslerin, Prof. Dr. Hüseyin Özgür ile Şafak Keklik tarafından verileceğini belirtti.
     Menteş, ilk hafta derslerinde, yerel yönetimler mevzuatı, Büyükşehir Belediyeleri Kanunu ile iletişim becerileri konularının işleneceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Et Balık Kurumuna ait (EBK) eski sosyal tesislerde gerçekleştirilecek eğitim programımızda, kursiyerlerimizin yerel yönetimler konusunda fazlaca istifade sağlayacağı inancındayım. Bu, Afyonkarahisardaki 3üncü Siyaset Akademisi programımız olacak. Türkiyede siyaset anlayışının ve siyasetçinin yeniden tanımlanmasını sağlayan AK Parti, kurumsal yapısının bir sonucu olarak Türkiyenin pek çok ilinde düzenlediği programlarla eğitimli yerel yöneticiler ve siyasetçilerin yetişmesine olumlu katkı yapmaktadır. Gerek 2023 vizyonu ve gerekse 2071 hedefi ile daha modern daha demokratik ve daha müreffeh bir Türkiyenin inşasında Siyaset Akademisinden mezun olan vatandaşlarımızın aktif rol alacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Siyaset Akademisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER