AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı

AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Torun: Kadınlarımızı cesur olmaya ve siyasette daha fazla yer almaya davet ediyoruz


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Serap Torun, Kadınlarımızı cesur olmaya ve siyasette daha fazla yer almaya davet ediyoruz ifadesini kullandı.
     Torun, yazılı açıklamasında, kadınların geçmişe oranla siyasette daha çok yer almasına rağmen bu oranın yeterli düzeye ulaşmadığını bildirdi.
     Kadınların ulusal ve yerel siyasette etkin konumlara taşınması gerektiğini kaydeden Torun, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Biz kadınların siyasette daha çok yer alması ve söz sahibi olması için çalışıyoruz. Aktif siyasete girmemiş kadınlarımızı bulmak, tanışmak ve onları da aramıza almak için Seyhanda sokak sokak geziyoruz. Bir siyasi partiye ilk defa bizimle üye olan binlerce kadınla tanıştık. Bu anlamda biz, hem kadınların aktif siyasete katılımını sağlıyoruz hem de parti politikalarımızı onlara anlatma imkanı buluyoruz. Ülkemizde kadınlarımızın daha etkin olmaları için çalışıyoruz. Kadınlarımızı cesur olmaya ve siyasette daha fazla yer almaya davet ediyoruz. Bu konuda herkesin sorumluluk taşıması ve üzerine düşeni yapması gerektiğini söylüyoruz. Kadınların siyasette yeterli oranda temsil edilmesi durumunda, siyasete de belli bir düzey ve derinlik gelecektir.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER