AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk:

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: Demokratik kültürün gelişimi, güçlü yerel yönetimler ve etkin yerel siyaset ile mümkündür


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, demokratik kültürün gelişiminin, güçlü yerel yönetimler ve etkin yerel siyaset ile mümkün olduğunu bildirdi.
     Pamuk, teşkilat çalışmalarıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, projelerle geleceği tasarlayarak yollarına devam ettiklerini belirterek, vizyon sahibi arkadaşlarla, el birliğiyle, yılmadan ve aşkla tüm engelleri aştıklarını kaydetti.
     Pamuk, şunları kaydetti:
     Bizi yanında gören halkımız akın akın partimize katılmaya devam ediyor. Demokratik kültürün gelişimi, güçlü yerel yönetimler ve etkin yerel siyaset ile mümkündür. Yerel yönetimler, demokratik kültürün geliştiği demokrasi okullarıdır. Halkın karar verici olmadığı demokratlık kültürünün de demokrasi ile bir ilgisi yoktur. Halk, hakim elitlerin kararlarını onaylamak zorunda olan sosyal bir noter de değildir.
     Yerel seçimlerde il sınırı kapsamına giren tüm seçmenlerin Büyükşehir Belediyesi için de oy kullanacağını hatırlatan Pamuk, şöyle devam etti:
     Yereli kapsamayan hiçbir hareket başarılı olamaz. Özellikle kentte yaşayan orta sınıf köyü ile ilişkisini kesmemiştir. Bu bağlamda, Seyhan ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızla olan bağımız kırsalda da bizi destekleyeceği bilinciyle kapı kapı geziyoruz. Kalbi bize ısınmış seçmenleri de aramıza alarak her geçen gün daha da büyüyoruz. Halkın gönlünü almak yerine kin, nefret ve haset hastalığına tutulmuş muhalefet partileri ve bir takım fitne odakları ise masa başı siyaset yapıyor.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER