AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç SAMGİADı

AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç SAMGİADı ziyaret etti


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç Samsun Genç İşadamları Derneğini (SAMGİAD) ziyaret etti.
     Kılıç, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve İl Yöneticilerinden oluşan AK Parti heyeti ile SAMGİAD Yönetim Kuruluyla bir araya geldi.
     Dünyada bir çok şirketin 25 yaş üstü personeli tercih etmediğini belirten Kılıç, genç beyinlerin önemine işaret ederek, 25 yaşından sonra insanın alışkanlıklarını değiştirmek ve ona birşeyler öğretmek zordur. Bu açıdan dünyaca ünlü bir çok şirket eleman alımında bu yaş sınırına çok dikkat eder. Genç beyinlere önem verir dedi.
     Samsun ticaretinin kendi iç piyasasında doyum noktasına ulaştığını beliren Çağatay Kılıç, şunları kaydetti:
     Samsun ekonomisinin çarkı, kendi kendine dönüyor. Samsunda üretilen ürünleri hem Türkiyeye hem dünya pazarına duyurmak lazım. Bunun için de Samsunda fuar, kongre, davet, iş gezileri yapmak lazım. Samsuna 28 büyükelçi getiririm. Büyükelçiler aynı zamanda ticari elçileridir. Samsunun bu anlamda en büyük sıkıntısı olan fuar ve kongre merkezi ile otel sorunu 2013 yazında aşılıyor. Samsunda yapımı devam eden 5 yıldızlı oteller ile fuar ve kongre merkezi tamamlandıktan sonra şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacak.
     SAMGİAD Başkanı Levent Özden ise SAMGİAD olarak Samsunun ekonomik ve sosyal tüm sorunlarına duyarlı olduklarını belirterek, SAMGİAD bu şehrin sorunlarını sadece konuşan ve eleştiren değil, o sorunlara etkin ve kalıcı çözümler öneren ve üreten aktif bir genç iş adamları topluluğu. Samsunda girişimci iş adamlarının vizyonunu geliştirmesi, kurumsal yapılarla şirketlerimizin güçlenmesi ve sektörler içinde daha etkin işbirliği gibi başlıklarda, SAMGİAD olarak çok kapsamlı faaliyetleri yakın zamanda hayata geçireceğiz. Bu amaçlarla bir araya gelmiş genç iş adamlarından oluşan bir dernek olarak 72 üyemizle Samsuna hizmet ediyoruz dedi.
     Samgiad Başkanı Özden, Samsun7un tüm siyasi temsilcilerinin, yapacakları çalışmalarda SAMGİADa verecekleri desteğin büyük önemi olduğuna işaret ederek, Tüm yerel yöneticilerimiz, siyasilerimiz ve hükümet temsilcilerimizle etkin bir diyalog ve işbirliği içinde olacağız. Bu bağlamda Sayın Milletvekilimiz Çağatay Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Sayın Fuat Köktaşla değerli il yöneticilerine SAMGİADa gösterdikleri ilgi ve bu nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç SAMGİADı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER