AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Ladik ilçesi Bolat köyüne Yatılı Kız Kuran Kursu kazandırılması için çalışmalar başladı


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, hayırseverlerin desteğiyle Ladik ilçesine bağlı Bolat köyünde Yatılı Kız Kuran Kursu yapılması için çalışmaların başladığını söyledi.
     Kaymakam Kadir Perçi, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Bolat Köyü Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçeye bağlı Ambarköyde toplantı yapan Demir, hazırlanan projeyi inceledi.
     Toplantıda 100 yataklı yapılması düşünülen projenin üzerinde Türkiyede ilk olacak bazı değişikliklerin yapılması da görüşüldü.
     Demir, projenin bir an önce tamamlanmasını istediklerini belirterek, herkesin projeye sahip çıkması gerektiğini söyledi.
     Toplantının ardından Ladik Akpınar Anadolu Lisesine geçen Milletvekili Demir, incelemelerde bulundu.
     Anadolu Lisesine yeni bir bina inşa edildiğine dikkati çeken Demir, Mevcut lise binası ise Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak kullanılacak. 2013-2014 eğitim öğretim yılında okulların yeni yerine geçerek öğrenim vermesini planlıyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER