AK Parti Muş Milletvekili Işık:

AK Parti Muş Milletvekili Işık: -Kentte eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım alanındaki çok önemli ve kapsamlı hizmetler, AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleşti


MUŞ (A.A) - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, kentte eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım alanındaki çok önemli ve kapsamlı hizmetlerin, AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleştiğini belirtti.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Partinin, hayatın her alanına en iyi hizmetleri götürmeye devam ettiğini söyledi.
     Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini anlatan Işık, şöyle konuştu:
     Kentte eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım alanındaki çok önemli ve kapsamlı hizmetler, AK Parti hükümetleri döneminde gerçekleşti. Muşa gelen her yatırımın altında, hükümet üyesi olarak bizim de imzamız var. İnsanlarımızın rahatı için elimizden geleni yapıyoruz. Birçok projemiz devam ediyor. Ayrıca 750 derslik projemiz sürüyor. Bu dersliklerin tamamlanmasıyla eğitimdeki fiziki ihtiyaçlar büyük ölçüde çözülecek.
     Muşta bu güne kadar görülmemiş bir sıçrama söz konusu. Kentin en büyük sorununun eğitim olduğunu biliyoruz. Bunu da bir veya iki yıl içinde çözeceğiz.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Parti Muş Milletvekili Işık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER