AK Parti Muğla Milletvekili Özden:

AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -Hastanenin 500 yatak kapasitesi var, yakın bir süreçte tamamını değiştirmek, vatandaşımızı rahat ettirmek istiyoruz


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yataklarının yenilenmeye başladığını bildirdi.
     Özden, yazılı açıklamasında, Muğlada günde yaklaşık 3 bin kişinin tedavi edildiği, 500 yatak kapasiteli Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yatakların ilk etapta 150sinin değiştirildiğini belirtti.
     Hastane ziyaretleri sırasında mevcut yatakların eskidiğini fark ettiklerini ifade eden Özden, Muğla Milletvekili Ali Boğa ile birlikte gerekli temaslarda bulunarak hastanenin yataklarının değiştirilmesi gerektiğini aktardıklarını anlattı.
     Özden, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Sağlık Bakanımız ve müsteşarla görüşerek, hastanenin yataklarının yenilenmesi konusunu kendilerine aktardık. Sayın Bakanımız derhal yatakların yenilenmesini programa aldırdı ve ilk etapta 150 yatağı değiştirdik. Yeni yataklar modern sağlık koşullarına çok uygun. Hastanenin 500 yatak kapasitesi var ve yakın bir süreçte tamamını değiştirmek, vatandaşımızı rahat ettirmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Durmuş Genç / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER