AK Parti milletvekillerinden ziyaret

AK Parti milletvekillerinden ziyaret -AK Parti Muğla milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa hastanede tedavi gören CHP Muğla milletvekili Tolga Çandarın annesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, hastanede tedavi gören CHP Muğla milletvekili Tolga Çandarın annesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
     Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Servisinde tedavi gören CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandarın 72 yaşındaki annesi Sıdıka Çandara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
     Milletvekilleri, ziyarette Çandarın sağlık durumu hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gürbüz Akçaydan bilgi aldı.
     Kendisini ziyaret eden milletvekilleri ile fotoğraf çektiren Sıdıka Çandar, milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür etti.
     Milletvekili Yüksel Özden, Sıdıka Çandara Türkiye Büyük Millet Meclisinde Tolga Çandar ile birlikte görev yaptıklarını anlatarak, Siz bizim de annemizsiniz. Allah şifa versin dedi.
     Ali Boğa ise ziyaret vesilesiyle anne özlemini giderdiklerini söyledi.
     CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar ise milletvekiline nezaketleri dolayısıyla teşekkür etti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti milletvekillerinden ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER