AK Parti Milletvekili Üründen İscehisara ziyaret

AK Parti Milletvekili Üründen İscehisara ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İscehisar ilçesine bağlı Cevizli ve Konarı köyleriyle Seydiler beldesini ziyaret etti
     İlk olarak bir Cevizli köyünü ziyaret eden Ürüne burada vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ürün, köy odasında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Ürün, köy halkıyla köyde bulunan tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.
     Ürün, ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada, vatandaşların taleplerini dinlediklerini, sulama, ağaçlandırma ve eğitim başta olmak üzere bize ilettiklerini sorunların çözümü noktasında gayret göstereceklerini kaydetti.
     Konarı köyünü de ziyaret eden Ürün, AK Parti Köy Temsilcisi Mahmut Baydemir ve Köy Muhtarı Yılmaz Köken ile bir araya gelerek köye gelen yatırımlar ve eksikliklerle ilgili bilgi aldı.
     Ürünün İscehisar programının son durağı ise Seydiler beldesi oldu. Burada, Belediye Başkanı Ethem Koç ve Belde Başkanı Mahmut Tekeş tarafından karşılanan Ürün, beldede bulunan Hasan Bin Basri Türbesi ve Camisinde incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Üründen İscehisara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER