AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ:

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ: -Yargı reformu için yapılan bu düzenlemeyi, Balyoz Planı Davası sanıklarının önünü açmak için yapılmış göstermek gibi söylem ve demeçler çok büyük bir hatadır


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yargı reformunda yapılan düzenlemeleri Balyoz Planı Davası sanıklarının önünü açıyormuş gibi göstermenin hata olduğunu bildirdi.
     Özdağ, yaptığı yazılı açıklamasında CMKnın 250. maddesinde yapılan değişikliğin Balyoz Planı Davası, KCK ve diğer önemli davalardan yargılanan kişilerin tahliyesi anlamına getirilmemesi gerektiğini vurguladı.
     CMKnın 250. maddesi üzerinde yapılan değişikliğin çok önceden düşünülen ve yapılmayı bekleyen bir düzenleme olduğunu belirten Özdağ, şunları kaydetti:
     Bu asla Balyoz ve diğer davalardan yargılanan sanıkları çıkarmaya yönelik bir hareket değildir. Bu düzenleme tamamen yargı reformu için yapılan bir düzenlemedir. Yargı reformu için yapılan bu düzenlemeyi balyoz sanıklarının önünü açmak için yapılmış göstermek gibi söylem ve demeçler çok büyük bir hatadır. 250. maddede yapılan düzenleme, kişi, parti veya kurumlara değil yargının lehine düşünülerek yapılmıştır.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER