AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur:

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: -Manisada bütün belediyeleri kazanacağız


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, yerel seçimlerde Manisada bütün belediyeleri kazanacaklarını belirtti.
     Saruhan Otelde düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare toplantısında konuşan Baybatur, yerel seçimler için start verdiklerini açıkladı.
     Manisada büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçeleri kazanmak istediklerini ifade eden Baybatur, şunları söyledi:
     Bütün ilçelerimiz, en kaliteli hizmeti alması için AK Partili olacak. AK belediyecilik örneğini bütün ilçelerde göstereceğiz. Seçimlere tam bir yıl var. Manisaya ve Manisalılara hizmet borcumuz, vefa borcumuz var. Manisayı dünya markası yapmak için AK Partili belediye başkanlarına ihtiyaç var. Bunun için gece gündüz demeden çalışmalıyız. Manisa olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana yük olamadan onun yükünü hafifleterek Manisada seçimleri kazanacak ve Başbakanımıza AK Partili belediyeler armağanını vereceğiz. Önümüzdeki yıl iki seçim olacak. Yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Her iki seçime ve olası bir referanduma hazırız ve bu seçimleri Manisalıların desteğiyle kazanacağız.
     Toplantıya, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ile gençlik kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar/ Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER