AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları

AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaplan, görevinden istifa etti


ANTALYA (A.A) - AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan, 2 yıldır yürüttüğü görevinden istifa etti.
     Kaplan, istifasını sunmasının ardından parti binasından yapılan Manavgat İlçe Divan Toplantısında katılarak, ticaret ve özel hayatındaki bir takım gelişmeler nedeniyle partisi ve görevine gerektiği kadar zaman ayıramadığını düşünerek istifa ettiğini açıkladı.
     Görevinden istifa etmiş olmasının partisinden de istifa ettiği anlamında gelmediği vurgulayan Kaplan, Başkanlık görevine getirildiğim ilk günden beri elimden geldiğince her şeyi en iyi şekilde yapmaya gayret ettim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partim ve memleketim için olanca gücümle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın dedi.
     Gelecek dönemlerde partisinin görev vermesi durumunda farklı kademelerde partisine ve millete hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Kaplan, Hiç kimseye hiçbir konuda kırgınlığım ya da küskünlüğüm yoktur. Bayrağı teslim edeceğim ve benden sonra görev alacak kardeşim kim olursa olsun, ona her türlü desteği vermeye hazırım. Görev yaptığım süre zarfında birlikte herkese ve benimle birlikte görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diye konuştu.
     AK Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu da Kaplana yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Kendisi dün nasıl bizimle çalıştıysa bugünden itibaren de partimize hizmetleri devam edecektir dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER