AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlundan

AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlundan baş sağlığı mesajı


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 17 askerin şehit olmasına ilişkin baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Saraçoğlu, mesajında, 10 Kasımda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün, ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümünde yılında anıldığı sırada Siirtten gelen acı haberle yüreklere büyük bir acı ve ateş düştüğünü bildirdi.
     Hain terör örgütü mensuplarıyla mücadele eden askeri birliklere takviye güç olarak helikopterle giden 17 askerin, elim bir kaza sonucu şehit olduğunu ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Bu üzücü haber, tüm ülkemizi ve bizi derin bir yasa boğdu, 17 evin ve ailenin yüreklerine kor gibi ateş indi. Görevleri aziz vatanın her karış toprağını kalleş terörün eli kanlı teröristlerinden temizlemek olan, geceli gündüzlü soğuk, ayaz demeden savaşan, bu uğurda canlarını ortaya koyarak şehadet mertebesine eren kahraman askerlerimize Allahtan sonsuz rahmet diliyoruz. Aziz milletimize, Genelkurmay Başkanlığımıza, kalpleri yanan kederli ailelerine baş sağlığı diliyor, yüce Allahtan sabırlar niyaz ediyoruz.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlundan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER