AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı iftarda

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı iftarda buluştu


ANTALYA (A.A) - AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi.
     The Corner Park Oteldeki iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Ali Çetin, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Yaşar Tabur, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş ve çok sayıda davetli katıldı.
     Eciş, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birleştirici, bütünleştirici ve insanları bir araya getiren bir yönü olduğunu belirterek, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle temsilcileri olmak üzere teşkilatın farklı kademelerinde görev alanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Ramazan ayı içinde insanların yalnızca kendilerinin değil, akrabalarının, komşularının ve yakınlarının ihtiyaçlarını da düşünmesi gerektiğini vurgulayan Eciş, Ramazan ayında barış, kardeşlik, hoşgörü ve karşılıklı anlayışın yaşandığına dikkati çekti.
     Ekonomik sıkıntı içinde ülkeler olduğunu anlatan Eciş, ülkelerinde iftarını yapamayan ve sofralarında bir tas çorba bulamayan Müslümanlar olduğunu ve o ülkelere yardım edilmesi gündeme geldiğinde Türkiyenin akla geldiğini kaydetti.
     Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeği, yapılan duanın ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı iftarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER