AK Parti Konya Milletvekili Tüfekciden STK

AK Parti Konya Milletvekili Tüfekciden STK ziyareti


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Seydişehir AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
     AK Parti heyeti, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu ve Esnaf Kredi Kefalet Başkanı Muzaffer Çatal ile görüştü.
     Tüfekci, Ankarada yoğun bir gündem çalışması içerisinde olduklarını belirterek, zaman buldukça Seydişehirlilerin sorunları dinlediklerini kaydetti.
     Çiftçiler ile esnaf ve sanatkarın sorunları hakkında bilgi alan Tüfekci, şunları kaydetti:
     "Seydişehire belirli bir ivme kazandırıldı. Kaymakam beyin Seydişehire gelmesiyle birlikte idari anlamda da bir birliktelik ve kaynaşma oluştu. Birçok projelerin takibine vesile oldu. Bizlerde odalarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek onların projelerini de takip ediyoruz. Gönlümüz her zaman bir ve memlekete hizmet için atıyor."
     Sivil toplum örgütlerinin başkanları ise Konya Milletvekili Tüfekcinin kendilerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Seydişehir konusunda yapılacak olan her türlü çalışma için hazır oldukların kaydetti.
     Ziyarete, İl Genel Meclis Üyesi Saadettin Kuyucak, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve diğer üyeler katıldı.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Konya Milletvekili Tüfekciden STK Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER