AK Parti Kocaeli Milletvekili Işıktan mahalle

AK Parti Kocaeli Milletvekili Işıktan mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İzmitteki Gültepe ve Turgut mahallerini ziyaret etti.
     AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile birlikte Gültepe Mahallesinde esnafları ziyaret eden Işık, daha sonra Turgut Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Işık, burada yaptığı konuşmada, ülkede ekonomik anlamda ciddi bir yol kat ettiklerini belirterek, Avrupa ülkelerinde işsizlik oranının yüzde 10 seviyelerine yükselmişken Türkiyede yüzde 9 seviyelerinde olduğunu söyledi.
     Ülkedeki ve şehirdeki ana problemin niteliksiz personele iş bulmak olduğunu vurgulayan Işık, 28 Şubat süreci ile beraber meslek okullarına getirilen engeller sebebi ile oluşan bu sorunu da yeni eğitim sistemimizle aşıyoruz dedi.
     Işık, geçen yıl mahalledeki eski okul binasını ziyaret ettiğini hatırlatarak, Eski binanın yıkılıp yeniden yapılması gerektiği görüşüne varmıştık. Sayın valimizin de desteği ile okulu yatırım programına aldık. Artık inşaat süreci başladı. İnşallah mahalle halkımıza yaraşır güzel bir okulu seneye tamamlamış olacağız. Gültepelilere şimdiden hayırlı olsun diye konuştu.
     Mahalle Muhtarı Yusuf Çevik ise geçen yıl Işıkın Gültepe İlköğretim Okulunu ziyaretinde, okulun yıkılıp yeniden yapılması için elinden gelen gayreti göstereceğini söylediğini hatırlatarak, bugün okul binasının yıkım işlerinin bitmek üzere olduğunu ifade etti.
     Çevik, okulun inşaatının yakında başlayacağını belirterek, Işıka teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Kocaeli Milletvekili Işıktan mahalle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER