AK Parti Kadın Kolları İstanbulda

AK Parti Kadın Kolları İstanbulda


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Kadın Kolları, Mimar Sinanı Anma ve Turizm Haftası dolayısıyla İstanbula 2 günlük kültür gezisi düzenledi.
     AK Parti Kadın Kollarından oluşan 15 kişilik bir heyet, Kayserili Mimarbaşı Mimar Sinanın türbesini ziyaret edip, İstanbuldaki eserlerini yerinde inceledi. Heyet, daha sonra Osmanlı devrinin mührü niteliğini taşıyan Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Süleymaniye Cami, Fatih Cami ve Sultan Ahmet Camini ziyaret etti.
     Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı şunları kaydetti:
     "Daha önce İstanbula hiç gitmeyenlerden oluşan bir ekiple, İstanbuldaki tarihi ve doğal güzellikleri yerinde görmek amacı ile bir gezi düzenledik. Mimar Sinanın esrelerinin yanı sıra, İstanbuldaki tarihi yerleri de görme imkanı bulduk. Ziyaretlerimiz kapsamında, Panorama Müzesini de gezerek, 1453 de yaşanan Fetih duygularını, 2013te hissetme imkanı da bulduk. Bu geziye katılanlar için olumlu bir ziyaret olduğu düşüncesindeyim."
     İstanbulun doğal güzelliklerini görme imkanı bulan heyet, daha sonra İstanbulda düzenlenen Lale Festivali etkinliklerine katıldı.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Kadın Kolları İstanbulda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER