AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Eskişehir Milletvekili Can: -"Bu çatının altında yükselen her ses, her zaman tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diye haykırmaya devam edecektir"


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can "Bu çatının altında yükselen her ses, her zaman tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diye haykırmaya devam edecektir" dedi.
     Can, Emek Mahallesinde bir salonda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, bu milletin terörle mücadelede 30 yılda cebinden çıkan paranın 300 milyar dolar olduğunu söyledi.
     Bugün barış için, kardeşlik için söylenecek her sözün yarınlarda daha iyi anlaşılacağını ifade eden Can, şöyle konuştu:
     "Kendilerini tek başına bu ülkenin, cumhuriyetin bekçisi zannedenlerle, ölmeyle öldürmeyi oyun zannedenler bilsinler ki; bu çatının altındaki herkes en az onlar kadar milliyetçi, en az onlar kadar da cumhuriyetçidir. Bu çatının altında yükselen her ses, her zaman tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet diye haykırmaya devam edecektir."
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise Türkiyenin tarihin en önemli noktalarından birinden geçtiğini ve tarihi bir dönem yaşadığını bildirdi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın terörü bitirme konusunda sonuna kadar arkalarında olduklarını belirten Sakallı, "Biz geçmişi unutmadık, unutmuyoruz. Bu ülkenin en büyük ayak bağlarından biri olan terörün bittiği günü milletçe göreceğiz" diye konuştu.
     AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan da terörün birlik ve beraberlikle çözülmesinin ardından Türkiyeyi tutacak hiçbir gücün olmayacağını vurgulayarak, Türkiyeyi güzel günlerin beklediğini aktardı.
    
     Muhabir: Betül Yürük - Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER