AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı -AK Parti Bitlis Milletvekili Kiler: -"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gibi bir muhalefet lideri zor bulunur. Allah, CHPnin başından onu eksik etmesin diye dua edelim" (Fotoğraf


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefet lideri zor bulunur. Allah, CHPnin başından onu eksik etmesin diye dua edelim" dedi.
     AK Parti Bitlis İl Başkanlığında düzenlenen Danışma Meclis Toplantısında konuşan Kiler, barış sürecinde rantı elinden gideceği için feryat edenlerin bulunduğu söyledi.
     Çok önemli bir süreçten geçtiklerini ve 11 yıldır bunun hayaliyle siyaset yaptıklarını ifade eden Kiler, şöyle konuştu:
     "Bölgede herkesin huzurlu yaşamasını istiyoruz. Böyle bir Bitlis istiyoruz. Doğu ile Güneydoğuda ve ilimizde hizmet etmek istiyoruz. Birilerinin tehdidiyle ve korkutmasıyla değil, artık kendi iradesiyle gidip sandıkta oyunu kullanan vatandaş istiyoruz. Allahın izniyle o günler geliyor. Bunu şimdi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, küfür ve hakaretlere varacak şekilde eleştirenler var. CHP sürece destek vermediği için ortada kaldı. MHP ise etrafındaki kafatasçı milliyetçilere cevap veriyor. Bunların sonu yakın. Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefet lideri zor bulunur. Allah, CHPnin başından onu eksik etmesin diye dua edelim."
     AK Partinin büyük bir aile olduğunu ve bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Kiler, Başbakanın ve AK Parti ailesinin gövdesini taşın altına koyduğunu bildirdi.
     "Başbakanımız, riske girmeden barışın gelmeyeceğini ve anaların göz yaşının dinmeyeceğini biliyordu" diyen Kiler, "Artık ok yaydan çıktı. Akan yaşlar, Başbakanımızın ve yüreğimizi dağlıyordu. Bu nedenle Başbakanımız risk aldı. Hayat riskten ibaret. Risk almadan başarılı bir yönetici olamazsınız. Ancak inandığınız projeler için risk alacaksınız. Bu süreç kesintisiz devam edecek. Huzurumuz artığında bölgemiz uçacak. Ancak kimsenin bu süreci sabote etmemesi gerekiyor" diye konuştu.
     Toplantıda, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu da birer konuşma yaptı.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER