AK Parti İl Başkanlığında değerlendirme toplantısı

AK Parti İl Başkanlığında değerlendirme toplantısı


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın İl Başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.
     AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı konuşmada, partilerinin kurulduğu günden itibaren milletin umudu olduğunu, 10 yıldan bu yana gerçekleştirilen icraatlarla milletin güvenini kazandığını belirtti.
     Teşkilatlar olarak üzerlerine düşen sorumluluğun bilinciyle çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:
     10 yıl önceki ülkemizin durumu neydi, bu gün nereye geldi- Hafızaları sürekli tazelemek zorundayız. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, tarımda, turizmde, sanayide ne durumdaydık- Ekonomide nasıl dibe vurmuştuk, ülkemizin iflasın eşiğine nasıl gelmişti, bankalar nasıl batırılmıştı, 2002de ülkemizi uçurumun kenarına getiren siyasi partiler hangileriydi, bunları hatırlatmak durumundayız. Milletimiz yapılan icraatları takdir ettiği için her seçimde oylarımızı artırmayı başardık. Bartında da 2002 seçimlerinde yüzde 28 olan oy oranımızı 2011de yüzde 49a çıkardık. Önümüzdeki yerel seçimlerde de hedefimiz oy oranımızı daha da artırmak ve tüm belediyelerde AK Partinin belediyecilik anlayışını başlatmak. Bartının buna ihtiyacı var.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanlığında değerlendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER