AK Parti İl Başkanı Sorgun:

AK Parti İl Başkanı Sorgun: Başbakanımız Konyamızda yine silinmez izler bıraktı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, iki gün boyunca Konyada bulunan, önemli açılışlar yapan ve yine Konyaya önemli müjdeler veren Başbakan Erdoğana teşekkür etti.
     Sorgun, yaptığı açıklamada, her yıl binlerce yerli ve yabancı konuğun Mevlananın Gel çağrısına uyarak Konyaya gerçekleştirdiği ziyaretin, özellikle Başbakanın Şeb-i Arus programına katılmasının önemli olduğunu söyledi.
     Başbakan Erdoğanın, Konyada yine silinmez izler bıraktığını dile getiren Sorgun, Konya için çok önemli hizmetlerden Mavi Tünel ve Bağbaşı Barajı başta olmak üzere 904 milyon liraya mal olan onlarca yatırımın toplu açılışının gerçekleştirildiğini hatırlattı.
     Söz konusu hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan başbakan başta olmak üzere bakanlara, milletvekillere, Konyalı bürokratlara, belediyelere ve ilgili il müdürlüklere teşekkür eden Sorgun, şunları kaydetti:
     Ülke ve dünya gündeminin yanı sıra Konya yatırımları ve gelecek dönemde Konya için neler yapılabileceğine de değinen başbakanımız, teşkilat mensuplarımıza da önemli mesajlar verdi. Bizler de İl Teşkilatı olarak bu hizmetlerin karşılığı bağlamında başkalarının işini tarif etme kolaylığına sapmadan, daha fazla ne yapabilirizin peşindeyiz. Ben değil Biz diyerek, ekipçilik yapmadan ekip çalışmasıyla, kuşatarak, kucaklayarak, kimseyi dışlamadan ötekileştirmeden yolumuza devam ediyoruz. Konyada siyasi rakiplerimizden değil, rehavetten, nefsaniyetten ve ataletten korkarız. Başbakanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da şehrimize yeni müjdeler verdi. Bu şehrin insanları olarak bizleri duygulandıran ve bir o kadar da heyecanlandıran bu projelerden olan Konya Dış Çevre Yolu Projesi, 10 bin kişilik spor salonu ve yakın bir zamanda tamamlanacak olan Bilim Merkezi ile Konyamızı bir cazibe merkezi haline gelecektir.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Sorgun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER