AK Parti İl Başkanı Dengiz basınla

AK Parti İl Başkanı Dengiz basınla iftarda bir araya geldi -Dengiz: Ramazan boyunca 20 bin kişiye iftar yemeği verdik, Belediyelerimizle birlikte 20 bin iaşe paketi dağıttık


KAYSERİ (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ramazan boyunca 20 bin kişiye iftar yemeği verdik, Belediyelerimizle birlikte 20 bin iaşe paketi dağıttık dedi.
     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayserideki basın kuruluşlarının temsilcileri, sahipleri ve genel yayın yönetmenleri ile iftarda bir araya geldi.
     Bugüne kadar zengin sofralarında bulunmamaya özen gösterdiklerini ifade eden Dengiz, şunları söyledi: AK Parti teşkilatları olarak yoğun bir Ramazan süreci yaşadık. Yoğun geçmesine rağmen belki de hayatım boyunca yaşadığın en güzel Ramazan oldu. Ramazan süresince güzel de programlar yaptık. Bunlardan bir tanesi, çat kapı adı altında düzenlediğimiz iftar programı oldu. Parti yönetiminde görev yapan arkadaşlarımız 3er kişilik ekipler halinde daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere iftara gittiler. Bu vesile ile 250e yakın evi ziyaret ederek, hem iaşe paketlerimizi götürdük hem de, iftarlık götürerek hep birlikte iftar yaptık. Bu ziyaretlerin Ramazan sonuna kadar 300ü bulacağını tahmin ediyoruz. Daha çok aile reisi olmayan evleri seçerek ziyaret etmeye çalıştık
     Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma açısından da bereketli geçtiğini dile getiren Dengiz, Teşkilatlarımız bu süre zarfında 20 bin kişiye iftar yemeği verdi. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz 8 bin, Melikgazi Belediyemiz 7 bin 500, parti teşkilatımız da 4 binin üzerinde iaşe paketi dağıtarak, yaklaşık 20 bin ailenin derdine derman olmaya çalıştık diye konuştu.
     İftar yemeğine Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kayserideki basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, sahipleri ve genel yayın yönetmenleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Dengiz basınla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER