AK Parti İl Başkanı Dengize ziyaretler

AK Parti İl Başkanı Dengize ziyaretler sürüyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu (KASİDEF) Başkan Vekili Bülent Ünsal, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Ünsal, yeniden göreve seçilen Dengize başarı dilediğini belirterek, AK Parti iktidarında Türkiyede ve Kayseride büyük değişim yaşandığını vurguladı.
     İl Başkanı Dengiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Referandum ve seçim sürecinde diğer sivil toplum kuruluşları gibi Sivaslı Dernekler Federasyonu da AK Partiye desteğini esirgememiştir. Sivil toplum kuruluşları, kentin gelişmesinde, dinamizminin artmasında büyük rol oynamamaktadır. Sivaslı Dernekler de birleşip oluşturdukları federasyonla daha da güçlenmiş ve Kayserinin gelişmesinde ellerinden gelen gayreti göstermektedir diye konuştu.
     Ziyarette hazır bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanlığı döneminde Kayseri adına olumlu çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini, şimdi de milletvekili olarak aynı gayretle çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Dengize ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER