AK Parti İl Başkanından GTSOya ziyaret

AK Parti İl Başkanından GTSOya ziyaret


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, yeni seçilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğluna "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
     Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte GTSOyu ziyaret eden Öztürk, Çakırmelikoğluna görevinde başarılar diledi.
     Öztürk, GTSO olarak kendilerine sunacakları projelere gereken desteği vereceklerini ifade ederek, "Genç ve dinamik bir ekiple ilimizin menfaatleri doğrultusunda birlikte çalışacağız. Hangi siyasi görüşte olursa olsun her birimizin amacı ilimize katkı sağlamaktır. Aktif yönetimde olsun veya dışarıda kalsın Giresun için çaba sarf edecek herkesi her zaman destekliyoruz. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak hükümetimize sunacak olduğunuz projelerinizle birlikte bizler her zaman desteklerimizle yanınızda olacağız" dedi.
     GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Çakırmelikoğlu, "Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ve mecliste bulunan arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanarak, ilimiz için yatırım ve istihdam noktasında üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Giresun için yapılan yatırımları ve projeleri takip ederek en kısa zamanda tamamlanmasına çalışacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Atakan Çıtlak
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanından GTSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER